Agenda

Binnenkort in het Huis van Oosterflank

Bijeenkomst mobiele Theehuisje van Oosterflank

29 maart 2017

6 APRIL TWEEDE BIJEENKOMST THEEHUISJE VAN OOSTERFLANK

Er komt voor jou en Prins Alexander een mobieltheehuisje, dat een ontmoetingsplek, podium, clubhuis en informatiepunt kan zijn voor iedereen in Prins Alexander. Waar ga jij hem voor gebruiken? Vertel het donderdag 6 april bij de Bewonersorganisatie Oosterflank op de Kobelaan.

Het Mobiele Theehuis van Oosterflank is er voor iedereen! Dit kleine huis is gebouwd op een aanhanger dus je kunt hem overal plaatsen. Het huisje kan bijvoorbeeld ingezet worden bij een barbecue van je straat, als koffiepunt bij een tuindag of als informatiebalie bij een sportmiddag. Afgelopen donderdag 9 maart was er een eerste bijeenkomst over het Theehuis. We spraken over een nog op te richten vereniging, lidmaatschap, standplaats, verzekering, maar vooral ook over de vraag: wie wil er gebruik maken van het Theehuis?

Kortom: woon je in Oosterflank of ergens anders in Rotterdam Alexander en wil je gebruik maken van het Mobiele Theehuis, kom dan naar de volgende bijeenkomst op donderdag 6 april. Inloop 18.30, aanvang 19.00 tot 20.00 uur bij Bewonersorganisatie Oosterflank, Kobelaan 124. We zijn benieuwd naar je plannen.

Je kunt je aanmelden via deze link

Tot dan!

theehuis_powerboat_hr_EWL8215 droppedImage

 

 

Tags:
Related Posts